úterý 23. prosince 2014

Vánoční prázdniny 24.12.2014 - 3.1.2015

Je to tak, kvapem se přiblížily Vánoce a s nimi konec roku. Na chvíli se zastavila výuka a všechny projekty, aby se všichni mohli oddat odpočinku, oslavám a hromadě vánočních dobrot.
Takže nebudu vás dlouho zdržovat, užijte si tento čas pro odpočinek, naberte energii a inspiraci pro nové projekty do nového roku a nezapomínejte najít i v tomto čase jazykovou chvilku, ať neztratíte ‚drive‘,pohon, motivaci a tok správných impulsů.
I já si vezmu čas pro sebe, který nazývám ‚time out‘, abych mohla načrtnout nové projekty a dát čas pro vznik novým myšlenkám.
Od nového roku můžete čekat další záplavu informací, článků a zamyšlení o ‚jazykovědě‘, přístupu k jazyku, k sobě, ke svému volnému času a jeho efektivnímu využití k výuce. Můžete se těšit na inspiraci k jazykovým materiálům a metodám učení.
A vedle všeho, pracuji na dalších materiálech, které usnadní studium jazyka. Takže je na co se těšit J
Pokud máte preferované téma, které byste si přáli, abych zpracovala jako první, stačí mi napsat krátkou zpráv.
Pokud máte jakékoliv připomínky, nápady, komentáře, požadavky, pokud vám cokoliv na mém blogu chybí, téma, informace, reportáž, pokud potřebujete s něčím poradit, neváhejte napsat
 
Knížka 625 nejdůležitějších slov v anglickém jazyce je stále v prodeji. Takže neváhejte si jí objednat na mém emailu.
Způsob objednání a další možnosti výuky o ledna 2015 najdete v odrážce ‚Nabídka‘.
http://www.cizijazykzatrimesice.blogspot.cz/p/nabidka.html
Pokud uvažujete o jakémkoliv kurzu z této nabídky, napište mi na email co nejdříve. Kapacita se i velmi rychle plní.
A na závěr ještě inspirace na vánoční dny: vánoční ‚songy‘ s textem. Spojte vánoční atmosféru příjemně s učením angličtiny J
Krásný nový rok, nechť je pro vás přechod do nového roku plynulý a do nového roku vzlétnete správným směrem v plné síle a nadšení.
 

 
 
Hudba: Ludovico Einaudi, letci: Olga Hladová a Stanislav Bříza.
Ne náhodou je Einaudi Ital J
Není nad to, poznávat kulturu jazyka, který se učíte důkladně, ze všech možných koutů a zapojit do vašeho života kulturu jazyka kompletně.
 


 
 
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat